Mikkelin Taekwondo

Kurssit

Seuraavat Taekwondon peruskurssit käynnistyvät 2.9.2021 koronarajoitusten salliessa.

Voit jättää tietosi alempana olevan ilmoittautumislinkin kautta, jolloin voimme lähettää tietoa ja ohjeita lähempänä kurssien alkua!

TAEKWONDON PERUSKURSSIT

Taekwondon aloittaminen on todella helppoa ja edullista. Nyt on mahdollista aloittaa vaikka koko perheen voimin: aikuisten ja juniorien peruskurssit järjestetään samaan aikaan! Näin huoltaja voi itsekin kokeilla lajia, eikä tarvitse keksiä tunniksi muuta tekemistä. 20 eurolla saa 5 treeniä ilman mitään sitoumuksia. Toki lajin parissa voi ja kannattaa jatkaa kurssin jälkeen, jos innostus herää.

Aikuisten peruskurssi on suunniteltu yli 14-vuotiaille ja sen kautta saa viidessä viikossa tarpeelliset valmiudet liittyä mukaan seuran kaikkiin treeneihin, ikä ja vyötaso huomioiden. Harjoitukset ovat kerran viikossa keskiviikkoisin. Viiden viikon harjoittelun jälkeen voi halutessaan suorittaa keltaisen vyön (8.kup) kokeen.

Juniorien peruskurssi soveltuu alle 14-vuotiaille ja sen suunniteltu kesto on n. kaksi kuukautta. Päätavoitteena on taekwondon keltaiseen vyöhön tarvittavien lajitaitojen oppiminen. Samalla opitaan itsepuolustuksen perusteita ja nostetaan henkistä itsepuolustusvalmiutta. Kurssilla kohotetaan fyysistä kuntoa ottaen huomioon lasten ja nuorten fyysinen ja motorinen kehitys. Jokaisessa harjoituksessa myös leikitään ja pelataan.

Lajina Taekwondo on erittäin monipuolinen ja sopii kaikille. Aiempaa urheilukokemusta tai hyvää kuntoa ei tarvita. Lajissa tarvittava peruskunto ja -taidot karttuvat vähitellen harjoitusten aikana. Peruskurssin harjoitteluasusteeksi käyvät mukavat sisäliikuntavarusteet, esim. verryttelyhousut ja t-paita. Kenkiä ei tarvita, harjoittelemme tatamialueella paljain jaloin.

Harjoittelupaikka

Kamppailuareena Mikkeli
Suur-Savonkatu 1-3
Murskaamo alue 2 tai 3 (Kamppailuareenan eteisestä oikealle ja tatamialueiden läpi aivan perälle asti)
Googlen kartta
Tarkempi opaskartta

Ajankohta

Torstaisin klo 17:00 - 18:00. Ensimmäinen harjoitus 2.9.2021.

Hinta

Aikuisten peruskurssin hinta on 20 €. Kurssin jälkeen voi halutessaan lisäksi osallistua keltaisen vyön kokeeseen (hinta 40 €, sisältää kokeen lisäksi keltaisen vyön sekä taekwondo-passin) - tarvitaan jos haluaa edetä vyöarvoissa sekä hankkia taekwondo-puvun (dobok, hinta n. 30-40 €) - tarvitaan jos haluaa osallistua vyökoetekniikkavuoroille.

Juniorien peruskurssin hinta on 80 € ja se sisältää keltaisen vyön kokeen, vyön ja taekwondo-passin. Sisaralennus -20%.

Kurssin jälkeen saa treenata samalla maksulla koko loppukauden!

Ilmoittautuminen kurssille

Jätä yhteystietosi tästä, niin otamme yhteyttä ja annamme tarkemmat ohjeet ennen kurssien käynnistämistä.

Lisätietoja

Matti Juutilainen
050 356 6753
matti@juutilainen.fi


Tulevat harjoitukset 2021
PvmRyhmäPaikka
27.10.Yhteisvuoro  !PMurskaa...
28.10.KuntotaekwondoMurskaa...
1.11.Vyökoetekniikka...Murskaa...
2.11.Vyökoetekniikka...Murskaa...
3.11.YhteisvuoroMurskaa...
PERUUTETUT HARJOITUKSET 2021
PvmRyhmäPaikka
25.10.Vyökoetekniikka...Murskaa...
26.10.Vyökoetekniikka...Murskaa...
28.10.JunioritMurskaa...
6.12.VapaavuoroMurskaa...